Početna stranica

Apartman "Ela"

Apartman "Roko"

Lokacija

Foto albumi

English


Apartman "Ela"

Apartman"ELA" je smješten u samom središtu grada Korčule i jednu minutu hoda udaljen od starog dijela grada Korčule. Apartman je udaljen oko 30 metara od mora. Poz Ela N 42º 96' 08"  E 17º13' 25"

Mi Vam nudimo studio apartman ELA u samostalnoj kući na prvom katu. idealno za dvije osobe sa tri zvjezidce te površinom od 30 m2. Apartman uključuje kupaonu sa toaletom, kuhinju, spavaću sobu sa bračnim krevetom i kaučem, satelitsku televiziju, klimu,Internet aces, veliku terasu (12 m2) sa prekrasnim pogledom na grad Korčulu. Također vam je osiguran privatni PARKING ispred apartmana u hladu.
Apartman je 100 metara od centra grada, 30 metara od plaže, privatni parking u hladu. Veliki vrt 800 m2 sa roštiljem, 100 metara od luke i autobusnog kolodvora. Udaljenost do prvog marketa, banke,bankomata, pošte,restorana, ribarnice i ljekarne 100 do 150 m. Možete iznajmiti za rekraciju: bicikl, skuter, auto, barku, gliser ili gumenjak,kao i kajak, dasku za jedrenje i jedrilicu. Možete se rekreirati sportovima kao što su ronjenje, tenis, pješačenje ili vježbati u obližnjem fitnes centru. Dnevni izleti po Korčulankom arhipelagu,ribarenje ili fish picnik. Vez za vašu barku ispred kuće ili u ACI marini Korčula  ili Lumbarda. Izleti na Mljet, Hvar u Dubrovnik, Mostar i Međugorje. Izlet preko otoka do južnih uvala, posjetite vinarije po otoku i Blato i Vela Luku.
Ukoliko trebate transfer između Aerodroma i Korčule samo se javite dat će mo Vam potrebne informacije kako brzo, ugodno i najeftinije možete doći do nas. Isto tako organiziramo prihvat svojih gostiju i prtljage u luci i na autobusu. Samo javite kako i kada dolazite!
Obratite se slobodno za sve dodatne informacije!

Cijena smještaja je dostupna na upit, a ovisi o sezoni i broju osoba.
Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sve Vaše upite u najkraćem mogućem roku.

 e-mail: roko.korcula@gmail.com

mob/sms/viber: +385 91 51 52 555

skype: ratko.ojdanic1

Kontakt


 Apartments "Ela" & "Roko"

 Family Ojdanić
 Cvijetno naselje 2/a
 20260 Korčula, Croatia

 mob/sms/viber:
 +385 91 51 52 555

 e-mail:
 roko.korcula@gmail.com

 
skype: roko.korcula

Korisne informacije

Tečajna lista

Vremenska prognoza

Transport

Jadrolinija

Copyright © Apartments "Ela" & "Roko" - Family Ojdanić - Korčula Croatia