Početna stranica

Apartman "Ela"

Apartman "Roko"

Lokacija

Foto albumi

English


Apartman "Roko"

Apartman "ROKO" je idealan apartman za 2-4 osobe sa dvije spavaće sobe, kupaonom, kuhinjom,  i terasom sa pogledom na more. Apartman je KLIMATIZIRAN. Privatni parking u sjeni loze. INTERNET aces.

Apartman "ROKO" se nalazi na odvojenom katu kuće, prvi kat. Idealan za dvije do četiri osobe sa 3 *** zvjezdice, 50 m2, uključuje kupaonu sa WC-om, kuhinju, spavaću sobu sa bračnim krevetom + kauč 20 m2. Satelitska TV, radio, manja soba sa odvojenim krevetima, velika tarasa 25 m2 sa prekrasnim pogledom na more i stari grad Korčula. Apartman je 100 metara od centra grada, 30 metara od plaže, privatni parking u hladu. Veliki vrt 800 m2 sa roštiljem, 100 metara od luke i autobusnog kolodvora. Udaljenost do prvog marketa, banke,bankomata, pošte,restorana, ribarnice i ljekarne 100 do 150 m. Poz Roko N 42ş 96' 08"  E 17ş 13' 25". Možete iznajmiti za rekraciju: bicikl, skuter, auto, barku, gliser ili gumenjak,kao i kajak, dasku za jedrenje i jedrilicu. Možete se rekreirati sportovima kao što su ronjenje, tenis, pješačenje ili vježbati u obližnjem fitnes centru. Dnevni izleti po Korčulankom arhipelagu,ribarenje ili fish picnik. Vez za vašu barku ispred kuće ili u ACI marini Korčula  ili Lumbarda. Izleti na Mljet, Hvar u Dubrovnik, Mostar i Međugorje. Izlet preko otoka do južnih uvala, posjetite vinarije po otoku i Blato i Vela Luku.
Ukoliko trebate transfer između Aerodroma i Korčule samo se javite dat će mo Vam potrebne informacije kako brzo, ugodno i najeftinije možete doći do nas. Isto tako organiziramo prihvat svojih gostiju i prtljage u luci i na autobusu. Samo javite kako i kada dolazite!
Obratite se slobodno za sve dodatne informacije!
Cijena smještaja je dostupna na upit, a ovisi o sezoni i broju osoba.
Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sve Vaše upite u najkraćem mogućem roku.

 e-mail: roko.korcula@gmail.com

mob/sms/viber: +385 91 51 52 555

skype: ratko.ojdanic1

Kontakt


 Apartments "Ela" & "Roko"

 Family Ojdanić
 Cvijetno naselje 2/a
 20260 Korčula, Croatia

 mob/sms/viber:
 +385 91 51 52 555

 e-mail:
 roko.korcula@gmail.com

 
skype: roko.korcula

Korisne informacije

Tečajna lista

Vremenska prognoza

Transport

Jadrolinija

Copyright © Apartments "Ela" & "Roko" - Family Ojdanić - Korčula Croatia